Aanbod en tarieven

Een sportmassage, ontspanningsmassage of een stoelmassage is verantwoordelijk voor het versoepelen van onze spieren, stimuleren van de doorbloeding en de stofwisseling, werkt ontspannend en daardoor stressverlagend. De aangegeven tijden en tarieven zijn richttijden. Afhankelijk van de klachten wordt er een massage op maat gedaan. Mocht er iets onduidelijk zijn, twijfel dan niet en neem contact op.

Ontspanningsmassage

Iedereen voelt zich weleens gespannen omdat dit zich kan uiten in het gehele lichaam; van hoofdpijn, RSI-gerelateerde rug-, nek- en schouderklachten en tot pijnlijke ledematen is een ontspanningsmassage een oplossing. Deze klachten kunnen bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het werk, door het uitvoeren van hobby’s en/of huishoudelijke activiteiten. Als resultaat van de massage ontspannen de spieren zich, vermindert de pijn en zal de lichaamshouding verbeteren. Hierdoor kan het lichaam zich natuurlijker bewegen, wat als gevolg heeft dat klachten verminderen of verdwijnen. Het regelmatig ondergaan van een massage, bijvoorbeeld één keer per maand, kan al sterk preventief werken.

30 min. 45 min. 60 min. 90 min.
Ontspanningsmassage € 20,- € 25,- € 30,-
Lichaamsmassage € 50,-
Sportmassage

Een massage voorafgaand aan een sportprestatie is een vrij krachtige massage. Met als gevolg dat de doorbloeding van de dieperliggende spieren gestimuleerd worden. Tevens wordt er een lichte spanning in de spieren opgebouwd en die helpt om de prestatie te bevorderen en blessures te voorkomen.

Na een sportprestatie wordt de massage rustig uitgevoerd zodat de spieren kunnen ontspannen en de stofwisseling geactiveerd wordt. Afvalstoffen in de spieren worden zo afgevoerd. Daardoor vindt het herstel sneller plaats en wordt spierpijn verminderd of voorkomen.

30 min. 45 min. 60 min.
Sportmassage € 20,- € 25,- € 30,-
Stoelmassage

Deze vorm van massage wordt steeds populairder en wijkt sterk af van andere vormen van massage. De behandeltijd is kort, zo’n 20 minuten, waarbij er door de gedragen kleding heen wordt gemasseerd. Het werkt als volgt: men zit in een speciale massagestoel, die zorgt voor een ontspannen houding. Hierdoor is een behandeling van spierklachten in de nek, schouders, rug en de armen mogelijk die bijvoorbeeld door RSI veroorzaakt zijn.

20 min.
Stoelmassage € 20,-
Bedrijfsmassage

Stoelmassage is zeer geschikt om als massagevorm binnen een bedrijf gebruikt te worden. Omdat de behandeling, gezien de sterke preventieve werking, een uitstekende methode is om personeel fit te houden en om bijvoorbeeld spierklachten ten gevolge van RSI te verhelpen. Door de korte behandeltijd van +/- 20 minuten is het inplannen van een behandeling tijdens de dagelijkse werkzaamheden eenvoudig.

In de regio’s ’t Gooi en de Vechtstreek kan een aanvraag gedaan worden voor bedrijfsmassage.

30 min.
Bedrijfsmassage € 20,-