Over mij

Ik ben Carl-Pieter van den Hazel, oprichter van Mensix Sportmassage. Vanaf 2004 ben ik actief bezig met masseren. Ik ben een door het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS) erkend sportmasseur en in het bezit van door het NGS erkende licenties voor sportmassage en blessurepreventie. Tevens bezit ik de diploma’s voor stoelmassage en triggerpoint massage.

In 2004 ben ik als sportmasseur/verzorger bij FC Weesp gestart en in de jaren daarna bij verschillende voetbalclubs als sportmasseur actief geweest. Sinds 2014 ben ik verzorger bij voetbalvereniging VV Geinburgia.

Mensix Sportmassage is opgericht in 2006. Elke massage is maatwerk. Daarom vind ik goed contact met de cliënt erg belangrijk om zo tot een effectief behandelplan te komen. Neem contact met mij op via de contactpagina voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Waar staat M.E.N.S.I.X. voor?
De naam Mensix is een fonetische weergave van de afkorting van de Latijnse uitdrukking: “Mens Sana In Corpore Sano” (een gezonde geest in een gezond lichaam). Hierin wordt kort weergegeven dat geestelijke en lichamelijke gezondheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.